Gamlebyen Gjestegaarder i Gamlebyen

334983-fredrikstad-in-the-moon-light

Gamlebyen i Fredrikstad er et unikt sted med sjel, et sted der norsk kultur kan pustes inn og frisk luft setter sitt preg på kroppen. Gamlebyen er et av Nordens best bevarte festningsbyer, og tusenvis av turister er innom Fredrikstad hvert eneste år for å sette sine føtter på de eldgamle brostensgatene. Søte, små hus i ulike farger preger gatene, og hver eneste gård skjuler en spennende historie. Her kan du vandre rundt i timer, omringet av renessansekvartaler og et vollanlegg som omringer den lille festningsbyen.

Gamlebyen i Fredrikstad

Her vil du finne informasjon om gamlebyen i Fredrikstad, og overnattingsmulighetene innenfor vollanlegget. Det har dessverre lenge vært dårlige muligheter for overnatting i gamlebyen, men det ser ut til at dette vil forandres i den nærmeste tiden. Et selskap har nemlig begynt å utvikle et vakkert konsept, som har fått navnet Gamlebyen Gjestegaarder. Det er fortsatt usikkert hvordan prosjektet vil se ut når det står klart, men allerede nå har de 40 rom til gunstige priser der gjester kan sove. Gjestegaarder har en unik atmosfære, og den fantastiske restauranten Balaklava byr på en historisk opplevelse for gourmeter fra hele verden. Allerede nå kan man booke konferanserom på Gamlebyen Gjestegaarder, men med tiden vil selskapet bak konseptet utvide prosjektet ytterligere.

Dermed vil enda flere gjester komme til Fredrikstad, og den berømte festningsbyen vil få en fornyet popularitet blant både nordmenn og utenlandske gjester.

Gamlebyen Gjestegaarder – vakker historie

Gamlebyen Gjestegaarder ligger midt i hjertet av gamlebyen i Fredrikstad, og nå får altså turister muligheten til å våkne i vakre, historiske omgivelser. Deretter er det bare å ta turen ut, gå en liten tur på de små gatene, kjenne duften av Norge og forstå hvor viktig Fredrikstad var for Norgeshistorien. Vi ønsker Gamlebyen Gjestegaarder lykke til, og lover at vi vil følge med på deres utvikling. Med tiden vil dette bli ett av de viktigste hotellene i Norge, et hotell som sørger for at norsk kultur får oppleves på kloss hold.